Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

Buffet Barneveld

sinds 1998

Contact opnemen

Buffet Barneveld

Bij Bokkers Catering geniet u van een heerlijk buffet op uw feest in Barneveld en de rest van Gelderland. We bieden tien verschillende buffetten aan, maar ook belegde broodjes, high tea, hapjes, desserten en barbecues. We hebben alles om uw feest, receptie of evenement te voorzien van eten en drinken. Daarnaast is het ook mogelijk om meubelen en personeel bij ons te huren. We kijken alvast uit naar uw smakelijke feest.

Een buffet door een professionele cateraar in Barneveld en omgeving

Bokkers Catering is uw specialist voor een compleet verzorgd feest. Onze buffetten zijn ideaal om de magen van uw gasten te vullen op uw trouwfeest of tijdens een zakelijk evenement. Het is mogelijk om onze verschillende formules aan te passen aan uw wensen. Zo kunt u vegetarische opties toevoegen en is het mogelijk om een dessertbuffet te voorzien. Uw buffet is altijd 100% vers en wordt smakelijk gepresenteerd door de cateraar op uw locatie in Barneveld of omstreken.

Huur servies en personeel voor uw buffet

Genieten van uw buffet doet u nog meer als u zich geen zorgen hoeft te maken over het servies en de bediening van uw gasten. Daarom huurt u bij ons ook al het servies en personeel. Zo heeft u een professionele ervaring en kan u uw voeten onder tafel schuiven zonder zorgen. Neem snel contact met ons op voor de organisatie van uw feest in Barneveld of omgeving met een buffet. Vul snel het contactformulier in of bel naar 06 22 400 523 of (033) 245 97 43. We zien u graag op uw evenement!

Anderen bekeken ook:
Buffet Barneveld | De barbecue boer Barneveld | Catering broodjes