Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

Buffet Ermelo

sinds 1998

Contact opnemen

Buffet Ermelo

Vul de magen van uw gasten op uw feest of evenement met een buffet in Ermelo of omgeving. De liefde van uw gasten gaat immers door de maag. Daarom verzorgt Bokkers Catering uw buffet. We passen alles aan uw wensen aan. Daarnaast huurt u bij ons ook alle feestbenodigdheden, zoals een partytent, servies en een DJ. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

Uw buffet in Ermelo of omgeving voor een mooie dag

Wij, Nederlanders, houden van feesten en al helemaal wanneer er lekker eten is. Bokkers Catering biedt in Ermelo en omgeving dan ook verschillende buffetten en barbecues aan. U kunt uw buffet steeds aan uw wensen aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om een drankenarrangement te nemen met bier van de tap en diverse wijnen. Wanneer u een receptie heeft en uw gasten blijven staan, kiest u bijvoorbeeld voor een high tea, hapjes of broodjesbuffet.

Waar is die DJ? Op uw feest!

Naast een uitgebreid en verzorgd buffet neemt Bokkers Catering ook de zorg voor het servies, personeel en andere feestbenodigdheden op zich. We hebben verschillende partytenten en meubels om uw feest of evenement een gezellige aankleding te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om een DJ te huren, zodat uw feest tot in de vroege uurtjes doorgaat.

Maak een succes van uw feest of evenement

Wilt u een buffet op uw volgende feest of evenement in Ermelo of omgeving? Reken dan op de uitgebreide en persoonlijke service van Bokkers Catering. Neem contact met ons op via het contactformulier of spreek ons telefonisch via 06 22 400 523 of (033) 245 97 43. We helpen u graag om van uw feest een onvergetelijke dag te maken.

Anderen bekeken ook:
Buffet Ermelo | Personeelsfeest Amersfoort | Catering Ermelo