Meer info? Neem contact met ons op!
M
06 22 400 523 / T (033) 245 97 43

smaak & service naar uw wens

BBQ cateraar

sinds 1998

Contact opnemen

BBQ cateraar

De zomer is het ideale moment om een groot feest te geven met een BBQ cateraar. Bokkers Catering is de perfecte cateraar om alle magen te veroveren. We bieden vlees BBQ’s, vis BBQ’s en tapas BBQ’s. U kiest uit verschillende barbecuepakketten met diverse extra opties. Daarbij kunt u ook een drankenarrangement kiezen. Wij hebben alles in huis om er een smakelijk feest van te maken!

Een perfecte BBQ samengesteld door een professionele cateraar

Heeft u deze zomer een verjaardagsfeest of trouwpartij? Bokkers Catering heeft de perfecte barbecuepakketten voor al uw evenementen. Onze barbecues gaan een stapje verder. We serveren diverse vlezen, sauzen en salades. U zal niet weten wat u eerst moet proeven! Daarnaast is het ook mogelijk om een vis BBQ of tapas BBQ te nemen. Alle pakketten passen we aan aan uw wensen. Zo is het mogelijk om halal-vlees te serveren.

Grote keuze aan drank tijdens uw barbecue

Naast een ruime keuze aan vlees, vis en tapas is het ook mogelijk om een drankenarrangement te nemen. Hierbij hebben uw gasten keuze uit verschillende wijnen, frisdranken en is het mogelijk om bier van de tap te serveren. Al onze dranken leveren we bij uw locatie koud aan en het overschot neemt uw BBQ cateraar gewoon weer mee.

Vraag snel naar de offerte voor uw feest

Met een BBQ, georganiseerd door uw cateraar, wordt uw feest een hit! Bent u nieuwsgierig naar onze prijzen en formules? Vul dan snel het contactformulier in of bel naar 06 22 400 523 of (033) 245 97 43. We wensen u alvast een smakelijk feest toe!

Anderen bekeken ook:
BBQ cateraar | Catering Putten | Catering Barneveld