SMAAK EN SERVICE NAAR UW WENS

BOKKERS CATERING

SINDS 1998

Vier de Liefde!

Tijdens jullie trouwdag is er maar één ding waar jullie mee bezig moeten zijn; Genieten! Wij nemen jullie graag de voorbereidingen én uitvoering uit handen. Jullie hebben vast al research gedaan en zullen erachter gekomen zijn dat de mogelijkheden eindeloos zijn! Gelukkig hebben wij een gediplomeerd Weddingplanner in huis. Mariah denkt graag met jullie mee tijdens een eerste kennismakingsgesprek om samen met u tot de kern te komen.

Het is natuurlijk jullie liefde en jullie verhaal. Er is niemand ter wereld met hetzelfde verhaal als jullie. Vandaar ook dat wij alle tijd nemen om naar jullie verhaal te luisteren. Elk detail kan waardevol zijn.

Het grote voordeel wat wij jullie kunnen bieden is dat jullie bij ons alles op één plek kunnen afnemen. Want behalve Weddingplanning zijn wij natuurlijk ook het juiste adres voor de verzorging van heerlijk eten en drinken. Van hapjes tot broodjes en van een buffet tot aan een volledig uitgeserveerd 5-gangen diner. En alles ertussenin. Ook bij de styling van jullie dag kunnen wij van dienst zijn. Tenten, tafels, stoelen, rode loper, verlichting, mobiele bar en muziek; wij kunnen het allemaal regelen. Wij hebben een fantastisch netwerk aan leveranciers om ons heen waar wij graag mee samenwerken en kunnen jullie hierdoor op elk gebied van dienst zijn! Alles natuurlijk geheel aangepast naar jullie wensen en budget! En, indien gewenst, kunnen wij jullie ook helpen met inspiratie voor het schrijven van jullie Geloften!

Wat is jullie situatie?

  • Zijn jullie net verloofd en hebben jullie nog geen idee waar te beginnen? Geen probleem! Van begin tot einde kunnen wij jullie ondersteunen bij de organisatie van jullie trouwdag.
  • Het kan natuurlijk ook dat jullie al veel zelf geregeld hebben en alleen nog advies willen over de details of bijvoorbeeld jullie draaiboek. Ook dit is mogelijk. (Denken jullie nu; ‘Wat is een draaiboek’?) Dan is het zeker handig om contact op te nemen met ons!

En op de dag zelf? Het allerbelangrijkste is dat jullie zelf nergens meer naar om hoeven te kijken en alleen maar genieten van jullie liefde en elkaar! Dus, als jullie dit wensen, dan is Mariah er op de dag zelf ook bij om alles in goede banen te leiden.

Zijn jullie enthousiast geworden van de mogelijkheden bij Bokkers Catering? Neem dan snel contact op!