SMAAK EN SERVICE NAAR UW WENS

BOKKERS CATERING

SINDS 1998

Benieuwd naar de gezichten achter Bokkers Catering? Aangenaam, wij zijn Henrico en Mariah Buitink! Samen met ons fantastische team bestaande uit: Peter, Margreet, Henriëtte, Astrid en Thomas zijn wij Bokkers Catering. Ook hebben wij nog 3 hele speciale vrijwilligers die wij zeer waarderen; Jaap en Zita (de ouders van Mariah) en ons dochtertje Juna! Één ding staat voorop; wij werken met eten, wij dromen over eten en wij houden van eten! Hieronder zullen wij meer informatie over onszelf met u delen..

Henrico heeft de opleiding tot zelfstandig werkend kok met succes voltooid aan het Gildevaart te Nieuwegein en oefent nu al velen jaren het beroep van chef-kok uit. Door de jaren heen heeft hij gewerkt in verschillende bedrijven en zich zo allerlei kookstijlen aangeleerd. De laatste jaren heeft hij zich verdiept in koken op The Bastard; een keramieken houtskool BBQ en koken boven open vuur! Mariah is afgestudeerd aan Les Roches International School Of Hotel Management in Zwitserland. Drie jaar lang heeft zij zich hoog in de bergen van Bluche verdiept in alle ins & outs van de hospitality industry. Tijdens diverse stages in binnen- en buitenland heeft Mariah veel ervaring op kunnen doen en na haar afstuderen heeft zij ook gewerkt in restaurants van verschillende soorten niveaus.

In 2017 hebben Henrico en Mariah samen Marry Cooking opgericht. Benieuwd wat er op high-end catering gebied mogelijk is bij Marry Cooking? Neem dan snel een kijkje! Bokkers Catering en Marry Cooking; het zijn twee totaal verschillende bedrijven met elk hun eigen kracht maar met dezelfde drive en passie: hospitality! Hoe gaaf is het om zo Bokkers Catering en Marry Cooking samen naar een hoger niveau te tillen? Het motto van Marry Cooking is niets voor niets: ‘Bringing the best of two worlds together’! Mariah heeft in 2017 het diploma tot weddingplanner behaald en mede hierdoor zijn  de catering en weddingplanning mogelijkheden van Bokkers Catering & Marry Cooking samen gigantisch! Wij hopen op deze manier diverse doelgroepen te gaan bereiken. In 2014 zijn Henrico en Mariah getrouwd en in 2019 werd hun liefde bezegeld met de komst van hun dochtertje Juna.

Juna is, net als papa, het liefste de hele dag in potten en pannen aan het roeren! Een echt mini sous-chefje in spé!